Søndag, 29. januar 2023 — af Ulrik Ulriksen

Christian Kjær tog afsked med nær ven: Nu er jeg den sidste tilbage!

Christian Kjær
Christian Kjær
Foto: Hanne Juul
For Christian Kjær var det vigtigt at være i Danmark for at tage en sidste afsked med sin gode ven grev Ditlev, der blev begravet fra Faxe Kirke.

Det var vigtigt for Christian at tage turen fra Schweiz til Danmark for at deltage i en helt særlig begravelse fredag eftermiddag.

Christian Kjær tog afsked med god ven

Christian var sammen med sin Susan Astani i Faxe Kirke, da grev Ditlev Knuth-Winterfeldt blev begravet, og det var en stærkt bevægende oplevelse.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Christian og grev Ditlev i eksklusiv klub

Christian og Susan fortalte efter begravelsen, at både Christian og grev Ditlev var medlem af en helt særlig klub, 2. geled klubben, som også flere andre store profiler fra vennekredsen var en del af.

Christian Kjær og Susan Astani
Christian Kjær og Susan Astani
Foto: Hanne Juul

Desværre er mange af klubbens medlemmer gået bort, og Christian Kjær kunne fortælle, at han nu er den eneste, som er tilbage af klubbens gæve herrer.

Christian Kjær, der gennem årene nød så mange fine oplevelser sammen med grev Ditlev og deres mange fælles venner, heriblandt prins Henrik, var tydeligt rørt ved kirken og også under gudstjenesten, der bød på smuk salmesang og stærke mindeord om greven fra Rosendal Gods..

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden