Lørdag, 18. februar 2023 — af Ulrik Ulriksen

Danmarks Nikolai gør lykke: Er et gigantisk hit udenfor landets grænser

Grev Nikolai
Grev Nikolai
Foto: Hanne Juul
Danmarks grev Nikolai har en helt særlig udstråling og er et naturtalent foran et kamera. Det har man bidt mærke i udenfor landets grænser. Et par lande i det østlige Europa er helt vilde med noble Nikolai.

Det er ikke første gang, at Vogue Czechoslovakia bruger prins Joachims ældste søn Nikolai som model, men når han er i Vogue i de to østeuropæiske lande Tjekkiet og Slovakiet i den kommende måned, så er det første gang som greve.

Tidligere har Nikolai prydet Vogue Czechoslovakia, da han havde titel af prins – en titel han mistede 1. januar som følge af dronningens beslutning om ændring af titler og tiltaleformer i den kongelige familie.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Nikolai er et gigantisk hit

Nikolai har på sin officielle nikolaitildanmark-Instagramprofil budt på et opslag med et par billeder fra den lokale udgave af Vogue, som han er med i snart.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Der er helt sikkert noget at glæde sig til, og mon ikke Nikolais popularitet i de østeuropæiske lande vokser efter hans seneste arbejde for modemagasinet, som er på hylderne i de finere bladkiosker i hovedstæderne Prag i Tjekkiet og Bratislava i Slovakiet.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden