Mandag, 23. januar 2023 - af Marianne Singer

Grev Nikolais kæreste fejrer vild årsdag: Derfor fremhæves mormor på sød vis

Benedikte Thoustrup
Benedikte Thoustrup.
Foto: Hanne Juul
Grev Nikolais kæreste Benedikte Thoutstrup fejrer to-års jubilæet for sit firma BénéSoie med et festligt opslag på Instagram, hvor mormor Rita bliver fremhævet på sød vis.

"Kan ikke tro, at det er to år siden, vi startede vores lille virksomhed... Vi er så taknemmelige for al den kærlighed og støtte, vi har modtaget fra jer alle gennem de sidste to år!✨" skriver Benedikte Thoustrup begejstret på BénéSoies Instagram. 

Grev Nikolais kæreste startede BénéSoie, der producerer smarte hårklemmer, silke-hårbånd og caps, tilbage i januar 2021.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Skønt opslag

På opslaget har Benedikte Thoustrup delt skønne billeder af blandt andet firmaets jubilæumskage, den første ordre i 2021 og en video, hvor hun demonstrerer brugen af silke-hårbåndet.

Ekstra sødt er billedet af hendes mormor Rita, der i december 2020 syr de første silkehårbånd. 

Familien er vigtig

BILLED-BLADET var sidste år på besøg hos Benedikte, hvor hun fortalte, hvor dejligt det er at samarbejde med sin mor Anette, sin mormor Rita, sin morfar Erik og sin far Anders omkring firmaet.

- Samarbejdet fungerer utrolig godt. Familien er mindst en lige så stor del af virksomheden, som jeg er, og BénéSoie vil ikke kunne fungere uden dem. Vi har et utroligt godt samarbejde, da vi alle har hver vores ansvarsområde. Min mormor syer alle vores silke-hårbånd, da hun er enormt god og hurtig på en symaskine og altid er klar med en hjælpende hånd. Min morfar Erik hjælper også med diverse processer. F.eks. klargør han silkebåndene, inden de syes af min mormor. Jeg er ansvarlig for design og udvikling af nye produkter, dialog og forhandling med forskellige leverandører, kundeservice og vores sociale medier, forklarede Benedikte.

Får hjælp af Nikolai

Bendikte fortalte endvidere, at hun får god hjælp af grev Nikolai i sit firma. 

- Han er en enorm støtte og har været det, siden jeg startede BénéSoie. Det var ham, der opfordrede mig til at springe ud i det, og han har altid været der for mig. Han er den, jeg går til, hvis jeg er i tvivl om nogle ting i forhold til BénéSoie. Jeg tror også, han ved og føler, at jeg altid vil støtte ham på samme måde i alle hans projekter. Generelt føler jeg, vi er gode til at støtte hinanden i alt, vi foretager os.

Benedikte Thoustrup
Benedikte Thoustrup hjemme ved sit arbejdsbord. 
Foto: Hanne Juul

Kom på firmanavn

En fin detalje er, at prins Nikolai var inde over firmanavnet.

- Det var faktisk Nikolai, der kom på den sidste del af virksomhedens navn “Soie”, og min søster hjalp med at designe vores logo, fortæller Benedikte, som får hjælp til lidt af hvert i firmaet af både sin kæreste og lillesøster. 

Hjælper mig

- Jeg går til dem hver eneste gang, jeg er i tvivl, og deres mening betyder meget for mig. De hjælper mig med alt fra pakning af ordrer, sociale medier, fotooptagelser og valg af farve og design til vores hårklemmer, sagde hun til BILLED-BLADET. 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden