Lørdag, 17. december 2022 - af Marianne Singer

Prins Nikolais kæreste Benedikte deler stor nyhed: En drøm er gået i opfyldelse

Benedikte Thoustrup
Benedikte Thoustrup.
Foto: Hanne Juul
Benedikte Thoustrup har netop fået en stor drøm opfyldt.

I et nyt stort interview med BILLED-BLADET fortæller prins Nikolais kæreste, Benedikte Thoustrup, at hun har fået en af sine helt store drømme opfyldt. 

Benedikte startede sit firma BénéSoie med smarte hårklemmer, silke-hårbånd og caps, tilbage i januar 2021, og har haft en drøm om at få produkterne ud i butikkerne, hvilket nu er lykkedes. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sælges i trendy butik

- På kort sigt drømmer jeg om at få vores hårklemmer ud i udvalgte butikker i 2023. Det tror og håber jeg meget på kan blive en realitet allerede i starten af det nye år. Faktisk har vi netop fået vores første forhandler af klemmer – nemlig Damernes Magasin på Nørrebro i København. På lang sigt er drømmen selvfølgelig at kunne leve af virksomheden – det ville jeg elske!, fortæller hun i interviewet. 

Damernes Magasin er en trendy butik på det indre Nørrebro i København, der sælger udvalgte designeres kvalitetstøj og tilbehør. 

Forretningen kører i hele taget rigtig godt for Benedikte, der de seneste måneder har brugt ekstra meget tid på BénéSoies kommende hårklemmekollektion, som udkommer midt i januar

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden