15. dec. 2022
Af Marianne Singer

Prins Nikolais kæreste åbner op for første gang: Det her drømmer jeg om

Benedikte Thoustrup
Benedikte Thoustrup.
Foto: Hanne Juul
Prins Nikolais kæreste, Benedikte Thoustrup, fortæller i sit første store interview om sine drømme og ambitioner med sit firma BénéSoie samt hvor meget Nikolais og familiens støtte betyder for hende.

I et nyt eksklusivt interview med BILLED-BLADET fortæller prins Nikolais kæreste, Benedikte Thoustrup, om sine drømme og ambitioner for sin virksomhed BénéSoie samt den store støtte, hun undervejs har fået af både familien og sin kæreste.

Danskerne lærte Benedikte Thoustrup at kende, da det i 2018 kom frem, at hun havde fundet sammen med prins Nikolai under deres studietid på Herlufsholm Skole.

Sidenhen har de også fulgtes ad også under uddannelsen på Copenhagen Business School, hvor de nu begge er i gang med en kandidatuddannelse.

Benedikte, 23, startede i september på kandidaten “MSC in Economics and Business Administration – Brand and Communications Management”, mens prins Nikolai, 23, læser “Sales Management”.

Udover studiet og sin kæreste bruger Benedikte tid på virksomheden BénéSoie, der ligger hendes hjerte meget nær.

BénéSoie producerer både smarte hårklemmer, silke-hårbånd og caps, som BILLED-BLADET fik lov til at nærstudere, da vi besøgte Benedikte i hendes lejlighed i det indre København.

Se de mange flotte billeder og læs det store interview med Benedikte Thoustrup i det nye nummer af BILLED-BLADET.

https://imgix.billedbladet.dk/2022-12-15/webgrafik_bb50-forsider.jpg

Læs mere om: