Onsdag, 15. juni 2022 - af Ulrik Ulriksen

Stod frem sammen offentligt i weekenden: Prins Nikolai sætter nu ord på kærligheden til Benedikte

Benedikte og prins Nikolai

Benedikte og prins Nikolai

Foto: Karin Törnblom/Ritzau Scanpix
Prins Nikolai, 22, og hans jævnaldrende kæreste, Benedikte Thoustrup, har for nylig for allerførste gang stillet op på den røde løber sammen. Du kan i denne uges BILLED-BLADET nyde et kæmpe interview med prins Nikolai og prins Felix. Nikolai sætter i interviewet blandt andet ord på kærligheden til Benedikte.

Prins Nikolai og hans kæreste siden 2018, Benedikte Thoustrup, har for nylig for allerførste gang ladet sig fotografere sammen ved et kæmpestort offentligt arrangement.

Det skete i den svenske hovedstad Stockholm i forbindelse med lanceringen af en ny Clash de Cartier-kollektion for det franske luksuriøse smykke- og accessoriesmærke Cartier.

Prins Nikolai sætter ord på forholdet til Benedikte

I et helt nyt og eksklusivt interview med prins Nikolai og prins Felix i denne uges BILLED-BLADET, sætter Nikolai ord på kærligheden til Benedikte.

Nikolai siger, at han ser sig selv som en moderne gentleman i det 21. århundrede.

– Det vil jeg da selv synes, og det håber jeg også, Benedikte synes, siger Nikolai blandt meget andet interessant i det eksklusive interview, du kan læse i Danmarks Royale Ugeblad i denne uge.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mødtes på skolen

Prins Nikolai og Benedikte mødte i sin tid hinanden under deres gymnasieophold på Herlufsholm Skole og har sidenhen holdt sammen.

De seneste år har de begge været studerende på Copenhagen Business School og ved siden af arbejdet som modeller.

Derudover har Benedikte sit eget hårbåndsfirma, der hedder Béne Soie.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden