Grevinde Alexandras opråb

Foto: Morten Meiniche
Grevinde Alexandra og sønnerne, prins Nikolai og prins Felix, er ligesom alle andre danskere, blevet stækket i deres dagligdag grundet Corona-virussen. Og grevinden har et lille opråb til danskerne

Grevinde Alexandra og sønnerne, prins Felix og prins Nikolai har som alle andre fået ændret deres hverdag, og må til dels blive hjemme og omgive sig med andre mennesker på afstand. Og ligesom sin tidligere svigermor, dronning Margrethe, sender grevinde Alexandra også en appel til danskerne.

- Vi skal stå sammen nu. hvor det virkelig gælder, siger grevinden, der er født og opvokset i den kinesiske millionby Hong Kong og derfor keder alt til, hvilke forholdregler man skal tage, når mange mennekser færdes tæt sammen.

- Det er vores pligt at passe godt på og minimere risikoen for smitte, siger grevinden, der med familie bl.a. en søster, nevøer og niecer i Hong Kong, og sin mor i Østrig, fortæller, at alle har det godt og er raske.

- Ingen, hverken i den nære eller fjerne familie, har været ramt af Corona-virus eller vist tegn på smitte, heller ikke grevinden selv. Alligevel siger Alexandra:

- Vi skal udvise elstra stor taknemmelighed overfor alle i sundhedssystemet, som hver dag med stor pligtfølelse passer deres arbejde og dermed også løber en stor personlig risiko. Dem kan vi ikke takke nok, siger grevinde Alexandra til BILLED-BLADET.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

  

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden