Onsdag, 18. marts 2020 - af Trine Larsen

Grevinde Alexandras opråb

Prins Nikolai, grevinde Alexandra og prins Felix
Foto: Morten Meiniche
Grevinde Alexandra og sønnerne, prins Nikolai og prins Felix, er ligesom alle andre danskere, blevet stækket i deres dagligdag grundet Corona-virussen. Og grevinden har et lille opråb til danskerne

Grevinde Alexandra og sønnerne, prins Felix og prins Nikolai har som alle andre fået ændret deres hverdag, og må til dels blive hjemme og omgive sig med andre mennesker på afstand. Og ligesom sin tidligere svigermor, dronning Margrethe, sender grevinde Alexandra også en appel til danskerne.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Vi skal stå sammen nu. hvor det virkelig gælder, siger grevinden, der er født og opvokset i den kinesiske millionby Hong Kong og derfor keder alt til, hvilke forholdregler man skal tage, når mange mennekser færdes tæt sammen.

- Det er vores pligt at passe godt på og minimere risikoen for smitte, siger grevinden, der med familie bl.a. en søster, nevøer og niecer i Hong Kong, og sin mor i Østrig, fortæller, at alle har det godt og er raske.

- Ingen, hverken i den nære eller fjerne familie, har været ramt af Corona-virus eller vist tegn på smitte, heller ikke grevinden selv. Alligevel siger Alexandra:

- Vi skal udvise elstra stor taknemmelighed overfor alle i sundhedssystemet, som hver dag med stor pligtfølelse passer deres arbejde og dermed også løber en stor personlig risiko. Dem kan vi ikke takke nok, siger grevinde Alexandra til BILLED-BLADET.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden