Søndag, 12. marts 2017 — af Trine Larsen

Prinsesse Estelle stjal billedet til Victorias navnedag

Prins Daniel, prinsesse Estelle, kronprinsesse Victoria
Prins Daniel, prinsesse Estelle, kronprinsesse Victoria
Foto: Scanpix
Prinsesse Estelle var naturligvis ved sin mor, kronprinsesse Victorias side, da kronprinsessen tidligere i dag blev fejret i anledning af sin navnedag. Og den charmerende prinsesse stjal som sædvanligt billedet.

Traditionen tro var det et tilløbsstykke, da kronprinsesse Victoria fejrede sin navnedag ved sammen med sin familie at komme frem og lade sig hylde i slotsgården på Stockholm Slott. Solen skinnede, og det var råkoldt, men mange mødte op for at hylde den populære kronprinsesse og for at få et glimt af familien.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Og det var da også den femårige prinsesse Estelle, der kom ud med sin far, prins Daniel i den ene hånd, og sin mor, kronprinsesse Victoria i den anden, der hurtigt stjal billedet. For selvom det var hendes mor, der var dagens hovedperson, delte Victoria gerne offentligheden varme og glæde med sin datter.

Prinsesse Estelle
Foto: Scanpix

Estelle var som sædvanlig vældig oplagt, glad og nysgerrig, og hun hjalp glædestrålende sin mor med at holde gaver og blomster, som flere af de fremmødte havde med.

Debut til prins Oscar

Sidste år blev fejringen af kronprinsesse Victorias navnedag aflyst, for da var kronprinsessen netop nedkommet med sønnen, prins Oscar, der kom til verden den 2. marts, kun 10 dage før Victorias navnedag. Men i år fik lille prins Oscar sin debut ved Victoria-dagen - først i barnevognen, og siden på både mor og fars arme - til stor jubel hos de fremmødte. På torsdag i BILLED-BLADET kan du se en fyldig reportage fra begivenheden.

Med prinsesse Estelle og prins Oscar ved deres side behøvede prins Daniel og kronprinsesse Victoria, der fylder 40 år den 14.juli, ikke frygte et kedeligt øjeblik.

LÆS MERE: Prinsesse Estelle havde en helt særlig opgave til sin mors fødselsdag

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden