Lørdag, 25. maj 2019 — af Trine Larsen

VIDEO: Grevinde Alexandra på tur med Parkinson-ramte

Trods en turbulent tid personligt, stillede grevinde Alexandra op og gik med, da Parkinsonforeningen afholdt Parkinson Unity Walk i København. Med stort overskud og indlevelse og som altid meget dedikeret.

Da grevinde Alexandra gik med på Parkinsonforeningens Parkinson Unity Walk gennem København, skabte det stor opmærksomhed. Ikke alene, fordi mange genkendte grevinden, der gik med sin nye hund, Bailey, men også fordi Alexandra gik den 1,7 km lange tur gennem de små gader i et tromme-inferno og med en let påklæadt samba-danserinde i front - sammen med Tivoli-ballettens Pjerrot, Harlekin og Columbine.

Grevinde Alexandra bakker op

Det noget aparte syn fik på ruten folk til, at stille deres fadøl og lægge kniv og gafler rundt omkring på restauranterne, for at filme og tage billeder af det festlige optog. Grevinde Alexandra gik turen sammen med tre gode veninder, der bakkede grevinde Alexandra op, mens hun bakkede op om sin protektion.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Gode venner hjælper i svær tid

- Jeg glæder mig over at kunne være her i dag, og når jeg ser,alle de mange seje mennesker, som på grund af sygdommen kæmper for at være med, så er det bare en stor inspiration for mig.

Og det viser mig, hvor meget man kan, hvis man gør noget i fælleskab, sagde grevinde Alexandra, der personligt nyder godt af gode veninder og venner i en personlig svær tid.

Grevinde Alexandras privatliv har de seneste uger trukket overskrifter på grund af hendes nye kærestes fortid, og grevinden måtte gøre forholdet slut.

Se video her og hør grevinde Alexandras egen kommentar til hjertesorgerne.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden