Anja Steensig efter stress: Mit nye liv

Anja Steensig.

Anja Steensig.

Foto: Dan Mariegaard
Den tidligere tv-vært Anja Steensig har fundet sin egen vej i livet, efter hun var nede med stress og depression. I dag giver det mening for hende at hjælpe andre.

46-årige Anja Steensig var hele Danmarks TV-darling, da hun var vært på programmer som ”Roomservice”, "Go' aften Danmark" og "Åbent hus".

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Men i dag lever hun i en helt anden livsbane efter at have været nede med stress, bl.a. da hun kom tilbage på job efter barsel med sit ældste barn.

Hjælper andre

- Det var meget voldsomt og skræmmende. Jeg var tynd som glas. Man skulle bare puste til mig, så begyndte jeg at græde, fortæller Anja Steensig til BILLED-BLADET.

I dag har hun kastet sig over arbejdet med at hjælpe andre. Hun har altid været optaget af den spirituelle del af livet, og hun er nu mentor, kører online-forløb og holder foredrag, også i udlandet.

- Jeg hjælper folk med at åbne deres hjerter - også så de kan elske sig selv lidt mere. Det er livsnødvendigt at have kærlighed til sig selv. Når jeg taler om selvkærlighed, handler det ikke om at puste sig op eller drysse sukker ud over det hele. Det handler om at kunne rumme os selv for at kunne rumme andre, fortæller Anja Steensig.

Glad for at gøre en forskel

I bakspejlet ser hun det som en gave, at hun blev tvunget til at stoppe op og mærke efter, hvad hun egentlig ville med sit liv.

- Jeg har det utroligt godt. Jeg får lov at gøre en forskel i en masse menneskers liv, og det er så meningsfuldt, siger Anja Steensig, som bor i Helsingør, er gift og mor til tre børn på 16, 13 og 10 år.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden