Annette Heick om livet efter Jespers ulykke: Jeg er meget taknemmelig

Jesper Vollmer og Annette Heick.

Jesper Vollmer og Annette Heick.

Foto: Flemming Jeppesen

Annette Heick føler ofte, at livet er uretfærdigt, men hun er alligevel lykkelig for, at hendes og Jesper Vollmers to drenge er sunde og raske.

Mandag, 3. april 2017 - af Karina Didriksen

Annette Heicks liv blev vendt op og ned, da ægtemanden Jesper Vollmer for to år siden kom ud for en badeulykke i Thailand.

TILBUD PÅ BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan!

TILBUD PÅ BILLED-BLADET
Klik her og læs hvordan!

Selv om det måske udadtil kan være svært at se på Jesper Vollmer, at han har fået livsvarige mén, så fortæller Annette Heick i sin blog i BT, at hendes mand har mange udfordringer.

Men sangerinden understreger, at det også er ekstremt hårdt at være pårørende og være vidne til sin elskedes kamp. Derfor henvender hendes nye blogindlæg sig særligt til dem – de pårørende.  

- Dem, der hver dag skal være stærke og optimistiske og positive. Dem, der skal have familien til at hænge sammen. Dem, der skal modstå omverdenens mangel på forståelse eller misforståelse, fordømmende blikke eller overdrevne nysgerrighed, skriver Annette Heick i sin blog på bt.dk.

Livet kan føles tungt

På trods af de mange udfordringer er Annette Heick lykkelig for, at hendes og Jesper Vollmers to sønner har det godt.

- Så længe mine børn er raske og glade, kan jeg sluge alverdens kameler. Men det er ikke ensbetydende med, at der ikke er dage, hvor livet føles så tungt og uretfærdigt, at man knap orker at binde sine sko, skriver Annette Heick i sin blog og fortsætter:

- Det er ikke utaknemmelighed. Ork, nej, tværtimod. Jeg er så meget mere taknemmelig nu over alle de små ting i tilværelsen, end jeg nogensinde har været.

LÆS MERE: Annette Heick: Vi sælger vores hus