Onsdag, 8. marts 2023 — af Catja Klarskov

Annika Aakjær køber bolig med kendt komiker-kæreste

Annika Aakjær
Annika Aakjær
Foto: Hanne Juul
Annika Aakjær har for nylig købt bolig sammen med sin kendte komiker-kæreste

Annika Aakjær, som du i øjeblikket kan opleve i rollen som Lisbet Dahl i “Dansegarderoben”, har for nylig købt bolig sammen med sin kendte standup-kæreste Victor Lander Bilenberg.

Ifølge SE og HØR har den 40-årige sangfugl nemlig for nogle måneder siden investeret i en 133 kvadratmeter stor andelslejlighed på Amager sammen med sin 28-årige kæreste, Victor Lander.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Selv om du nok bedst kender den kvindelige sangskriver, musiker og skuespiller Annika Aakjær, så har kæresten også en del tv-optrædener på cv’et. Han var vært, da TV 2 sendte programmet “Lego Masters”, ligesom han har lavet børne-tv for DR Ramasjang og har vundet “Stormester” på TV 2.

Hos Annika Aakjær er listen over tv-optrædener og priser også efterhånden lang. Hun har medvirket i programmer som “Toppen af poppen” og “Stormester”, ligesom hun har været nomineret til to steppeulve, hvor hun i 2009 vandt “Årets håb”.

Annika Aakjær blev i 2012 uddannet fra sangskriveruddannelsen på Rytmisk Musikkonservatorium i København, men har i de senere år især kastet sig over skuespillet.

Her har hun blandt andet medvirket i filmen “Dirch” fra 2011 og spillet rollen som Piil i julekalenderen “Julestjerner” fra 2012. I øjeblikket er hun desuden aktuel i rollen som Lisbet Dahl i TV 2-serien “Dansegarderoben”, der sendes hver søndag på TV 2 og på TV 2 Play.

Du kan læse hele artiklen om entertainerparrets lejlighedskøb her.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden