Torsdag, 9. marts 2023 — af Karina Didriksen

Bente Scavenius havde slet ikke set det komme, da hendes kendte datter blev gravid igen

Bente Scavenius.
Bente Scavenius.
Foto: Birger Storm
Kunstkritiker Bente Scavenius og ægtemanden Joen Bille blev for nyligt bedsteforældre igen, og det var lidt af en overraskelse.

Det kom noget af en overraskelse for Bente Scavenius og hendes ægtemand, skuespilleren Joen Bille, da de pludselig skulle være bedsteforældre igen.

Det var deres datter, den 46-årige skuespiller Beate Bille, som sidste år afslørede, at hun var gravid og skulle havde sit tredje barn med ægtemanden Magnus.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Ja, jeg har fået endnu et barnebarn. Han er to måneder nu og meget stor. Og da de bor i huset, ser vi dem rigtig meget. Det er vidunderligt, fortalte en glad Bente Scavenius til BILLED-BLADET, da hun deltog i Elsass Prisen 2023, og fortsatte:

- Det var ikke noget, der var planlagt, og vi skulle sådan vænne os til det. Jeg tror heller ikke, at Beate havde regnet med det!

Manden er meget væk

Den 78-årige kunstkritiker og forfatter er naturligvis lykkelig for sit lille barnebarn, men det tog lidt tid at vænne sig til.

- Hver gang, vi så en baby, sagde jeg hele tiden til min mand ”er du klar over, at sådan en er på vej?”. Vi kunne slet ikke forholde os til det, for Beates to andre børn er jo 12 og 8 år, sagde Bente Scavenius med et smil og tilføjede:

- Der var ingen af os, der havde set det komme. Især, fordi Beates mand næsten er væk hele tiden. Han er filmfotograf og er fire en halv måned i Canada lige i øjeblikket. Beate har lige været derovre i 14 dage med alle tre børn. Jeg tror, hun har fået sin sag for!

Beate Bille har i forvejen datteren Fernanda på 12 år og sønnen Hector på otte år.

Beate Bille med datteren Fernanda, Joen Bille, Bente Scavenius og sønnen Peder.
Foto: Krestine Havemann/BILLED-BLADET

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden