Fredag, 20. juni 2014 - af Helle Skram de Fries

Bodil Jørgensen døjer med flere brud på kroppen

Bodil Jørgensen
Bodil Jørgensen
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Bodil Jørgensen har det efter omstændighederne godt, men må bruge den næste lange tid på at hele sine brud.

Flere ribben er brækket og skuespilleren har også fået brud på bækkenet.

Til BT udtaler Jesper Winge Leisner, der står i spidsen for revyen ”Tivoli Tam Tam”, at skuespiller Bodil Jørgensen har brækket flere ribben, og at hun desuden har fået brud på bækkenet, samt andre skader.

Under den første optagelse til en ny ”Far Til Fire”-film, som Bodil Jørgensen indspiller sideløbende med sin store rolle i Tivoli-revyen, kom hun i onsdags ud for en ulykke.

Under optagelserne onsdag morgen befandt den 53-årige Bodil Jørgensen sig på en bagskovl af en ældre traktor, mens den skulle forcere et stejlt dige ved kysten ud for Mandø i Sønderjylland.

Pludselig skred traktoren baglæns ned ad det stejle dige, og Bodil Jørgensen faldt ud af bagskovlen og blev derefter ramt – enten af selve traktoren eller af bagskovlen.

Den tilskadekomne Bodil Jørgensen blev kørt på Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg, men blev senere overført til Odense Universitetshospital.

Hun er i bedring, og hendes agent Sten Hassing Møller siger til avisen, at skuespilleren er ved godt mod.

Jesper Winge Leisner forventer dog ikke, at Bodil Jørgensen bliver klar til at komme tilbage til ”Tivoli Tam Tam”, så Bodils rolle er nu overtaget af Paprika Steen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden