9. jul. 2016
Af Juliane Olsen

Claus Meyer mødte Barack Obama i Det Hvide Hus

Claus Meyer
Claus Meyer og Barack Obama
Foto: Privat
Kokken Claus Meyer blev inviteret til middag i Det Hvide Hus, hvor han fik lejlighed til at hilse på præsident Barack Obama.

Den 52-årige kok Claus Meyer er begyndt på et USA-eventyr, der har budt på åbningen af Great Northern Food Hall, en madskole og et lille bageri i New York.

Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

Sammen med familien rykkede han sidste år til New York, og deres ophold i USA toppede, da parret forleden blev inviteret til middag i Det Hvide Hus.

Anledningen var et besøg fra lederne af de nordiske lande, men Claus Meyer var tæt på ikke at blive lukket ind i præsidentboligen.

LÆS MERE: Kokken Claus Meyer: Sådan scorede jeg min kone

Passet skulle sendes med toget

På vej mod Washington opdagede Claus Meyer nemlig, at han har glemt sit pas, og så var gode råd dyre.

Her måtte Claus Meyer store datter Elvira så træde til, for hun blev bedt om at forsøge at sende passet med toget.

Med møje og besvær fik datteren overtalt personalet til, at passet blev sendt med eksprestoget, så det var på banegården 18:15.

Mødet var en stor oplevelse

Claus Meyer og hans hustru skulle mødes med Barack Obama klokken 18:40, så det var med nød og næppe, at passet nåede igennem.

- Vi fik en meget stor oplevelse. Vi fik endda lejlighed til at hilse på præsidentparret og veksle et par ord med dem, skriver Claus Meyer på sin Facebookprofil.

Han havde dog ikke investeret i nyt tøj til lejligheden men blot valgt at tage sin Hugo Boss-smoking fra 1986 på til mødet.

Billedet øverst er fra Claus Meyers møde præsident Barack Obama, og BILLED-BLADET har efter aftale fået lov at bringe det.

Læs mere om: