14. aug. 2020
Af Stine Ramlyng

Dennis Knudsen afslører: I gang med at blive far igen

Dennis Knudsen
Dennis Knudsen
Foto: Søren Lamberth
Det tog Dennis Knudsen 20 år at blive far til Lucas med hjælp fra en rugemor. Nu har han besluttet sig for at forsøge igen.

20 års op- og nedture tog det før kendisfrisør for 14 måneder siden kunne hilse en lille ny verdensborger velkommen til verden.

Dennis Knudsen blev 17. juni 2019 (biologisk) far til Lille Lucas, der er blevet til ved hjælp af en ægdonor og en amerikansk veninde, der har været rugemor. Og nu er han klar til at prøve lykken igen.

Vildere end jeg troede

Beslutningen om at prøve at blive far til endnu et lille vidunder har ikke været svær for den 56-årige singlefar. Det fortalte han onsdag aften i DR's Aftenshowet, hvor han blev stillet spørgsmålet om, hvorfor han vil have flere børn?

- Det vil jeg af flere årsager. For det første vil mit eget ego gerne have et barn mere, for det er fantastisk. Altså det er vildere, end jeg nogensinde havde troet, det var, så det her er bare så rigtigt. Og så på Lucas, tænker jeg, at hvis han får en bror, som jeg jo vælger, det skal være, at han så kan vokse op sammen med sin bror, og de får et kammeratskab.

- Der er jo ikke noget bedre end at have søskende, jeg har selv en bror så det er vidunderligt og fantastisk, fortalte Dennis Knudsen åbent til tv-værterne Mark Stokholm og Ulla Essendrop.

Kritik over alder

Dennis Knudsen fik i begyndelsen af sit faderskab en del kritik fra forskellige kanter over at have valgt at blive singlefar i en sen alder, og det er da også noget, han har tænkt over i forhold til det næste barn.

https://imgix.billedbladet.dk/lukas.jpg
Foto: Mikael Rieck

- Det skal gå stærkt, for mit biologiske ur tæller også, så jeg skal ikke vente fem år, før han skal have en bror, men alder er sådan en mærkelig ting. (...) Man kan være gammel når man er 35, men man kan også være gammel, når man er hundrede, siger den danske kendisfrisør, der endnu engang slår fast, hvor meget han elsker livet som far.

Læs mere om: