6. feb. 2016
Af Juliane Olsen

Mascha Vang: Jeg har fået opfyldt min pigedrøm

Mascha Vang og Hollie Nolia
Bloggeren Mascha Vang lancerer en ny børnetøjskollektion, som er blevet til i samarbejde med datteren Hollie Nolia.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Bloggeren Mascha Vang har lanceret sin første børnetøjskollektion under den igangværende modeuge, og det er en stor drøm, der går i opfyldelse.
Den 36-årige blogger Mascha Vang lancerede torsdag børnetøjskollektionen Hollie Nolia på messen CIFF Kids i Forum under modeugen. I samarbejde med børnetøjsfirmaet Hust & Claire har hun nu fået en stor drøm til at gå i opfyldelse. - Jeg har jo fået en datter, der er meget udadvendt, og jeg blev tit spurgt på bloggen og de sociale medier, hvor hendes tøj var fra, siger Mascha Vang til BILLED-BLADET. LÆS MERE: Mascha Vang om datteren: Hun er en dejlig lille krudtugle

Mascha Vang blev udfordret

Derfor var det også oplagt, at treårige Hollie Nolia, som Mascha Vang har fra sit forhold med racerkøreren Nicolas Kiesa, kunne være i front for kollektionen. Mascha Vang har tidligere fået mange forespørgsler på et samarbejde, men alt faldt i hak, da hun indgik en dialog med Hust & Claire, hvis tøj hun ofte har klædt datteren på i. - Jeg har lavet smådesigns før, men det her har været megasjovt og rigtig spændende og samtidig selvfølgelig en udfordring, siger Mascha Vang.

Hollia Nolia var med i processen

Det har været en prioritet for bloggeren, at tøjet skulle være nemt at lege i og lækkert at have på, og så har Hollie Nolia også haft en del at skulle have sagt. Den lille pige er selvfølgelig ikke blevet tvunget ind i processen, men mor og datter har hygget sig med at have et projekt sammen. - Da hun kom på messen i dag, dansede hun rundt, og Hollie Nolia har jo aldrig prøvet andet end, at mor, far og Andreas (Mascha Vangs ekskæreste Andrea Bo Pedersen red.) er i fjernsynet, og at det er vores arbejde, siger Mascha Vang. Bloggeren fortæller samtidig, at pengene fra kollektionen går til Hollie Nolias børneopsparing.

Læs mere om: