Mascha Vang overvejer et barn mere

Mascha Vang

Mascha Vang

Foto: Birger Storm/BILLED-BLADET
Bloggeren Mascha Vang har fundet kærligheden i politikeren Rasmus Jarlov, og nu melder spørgsmålet sig, om parret skal have et fælles barn.

Den 37-årige blogger Mascha Vang er lykkelig med kæresten,  den konservative politiker Rasmus Jarlov, som hun fandt sammen med sidste år.

Mascha Vang er mor til fireårige Hollie Nolia, som hun har fra sit forhold med racerkøreren Nicolas Kiesa.

Til gengæld har 39-årige Rasmus Jarlov ingen børn, og derfor melder spørgsmålet sig helt naturligt, om de planlægger en snarlig familieforøgelse.

LÆS MERE: Mascha Vang lancerer børnetøjs-kollektion

Mascha Vang vil ikke være enlig mor

- Jeg er ikke gravid. Men jeg synes faktisk, det er et svært spørgsmål, om jeg ønsker flere børn, skriver Mascha Vang på sin blog.

I indlægget, som BILLED-BLADET har fået lov at citere fra, skriver hun, at det svinger fra dag til dag, om hun har lyst eller ej.

Indtil nu har bloggeren kun haft erfaring med at være enlig mor til et kolikbarn, og det har hun ikke specielt lyst til at genleve igen.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Et barn mere er ikke udelukket

Mascha Vang elsker at være mor, men hun understreger samtidig, at hun ikke har behov for at få en stor børneflok, fordi det er ensbetydende med meget larm og mange mennesker.

Hun skriver desuden, at ét barn kunne være fint for hende, men at der samtidig ikke er udelukket, at hun går med til endnu en graviditet.

Bloggeren frygter bare at skulle ende i samme situation som første gang, og så er hun lidt modvillig omkring at sætte sit liv standby i forhold til et barn de næste par år.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden