17. jun. 2020
Af Helle Skram de Fries

SE BILLEDERNE: Dennis Knudsen fejrer 1-års fødselsdag for sin søn

Dennis Knudsen.
Dennis Knudsen.
Foto: Martin Høien
Trods fars supertravle kalender bliver lille Lucas første fødselsdag fejret i stor stil.
Intet er for godt til Dennis Knudsens højtelskede søn, Lucas. Så fra morgenstunden onsdag 17. juni blev lille Lucas fejret med maner, inden far Dennis skulle til Fyn.
Her har han travlt med at style til Bille August’ film om Karen Blixen, der optages i øjeblikket.

Familie og venner

- Jeg har inviteret nogle nære venner og familiemedlemmer til lidt fødselsdag fra morgenstunden. - Jeg skal så køre til Fyn, så det bliver ikke den helt store fest. - Men naturligvis skal min dyrebare Lucas fejres på sin allerførste fødselsdag, fortæller Dennis Knudsen til BILLED-BLADET, der har fået lov til at bringe fotos og tekst fra Dennis Knudsens instagram.

Lucas havde en fest

Og Lucas fik lov til at give den gas og havde en fest. Det ses tydeligt, at dagens lille fødselar nok fik brug for lidt rengøring, inden han skulle ud ad døren.
https://imgix.billedbladet.dk/capture_-_lucas_2.jpg
Foto: Privat
https://imgix.billedbladet.dk/capture_lucas_1.jpg

Far elsker dig

Til de fine fotos skriver Dennis Knudsen: ”Min lille engel Lucas 1 år i dag. Du er det smukkeste lille væsen og fylder mit og mange andre med så meget kærlighed. Dejligt du ka´ lide fars lagkage og hjemmelavet kagemand af 2 kanel stænger og en brunsviger. Far elsker dig over alt på jorden. Du er mit et og alt.

Læs mere om: