12. mar. 2020
Af John Lautrup

VIDEO: Derfor er Asger Aamund ikke bange for at dø

Asger Aamund er netop fyldt 80 år. Han fortæller i videoen, hvordan han holder sig glad og munter. Læs desuden her om hans glæde ved kvinder.

Asger Aamund måtte undvære kvindeligt selskab, da han fornylig fejrede sin 80 års fødselsdag alene på Gran Canaria. Hans kone, Suzanne Bjerrehuus, blev hjemme for at passe et behandlingsforløb på Rigshospitalet. I et interview med BILLED-BLADET fortæller fødselaren om sin glæde ved hustruen og kvinder generelt.

- Kvinder har haft enorm betydning i mit liv. Jeg har altid været glad for damer. Lige fra jeg var 14 år, men da var interesseen ikke helt gensidig, så det varede et stykke tid, før jeg kunne få mig en rigtig kæreste. Jeg bliver betaget af kvinder, men jeg er ikke sådan én, der jager rundt og er aggressiv over for kvinder. Men jeg har været forholdsvis nem at løbe op, ha-ha, ler Asger Aamund, som har været gift to gange og med egne ord "havde et frikvarter på tre år" mellem sine ægteskaber.

- Da lå jeg heller ikke på den lade side. Jeg er meget charmeret og glad for kvinder. Både det personlige, det erotiske og det intellektuelle. Jeg har ikke nogen speciel kvindetype. Jeg kan sagtens blive indtaget af en kvinde, som andre måske ikke synes er så charmerende. Hun kan have en eller anden erotisk udstråling, som andre antenner ikke opfatter. Så jeg har jeg en lang smørrebrødsseddel over kvindetyper. Jeg har ikke nogen yndlingsret, som jeg absolut skal have på tallerkenen, siger han.

Læs stort interview med Asger Aamund i BILLED-BLADET, som kan købes fra torsdag den 12. marts.

https://imgix.billedbladet.dk/webgrafik_bb11-forsider-2_0.jpg

Læs mere om: