Caroline Wozniacki og hertuginde Meghan deler tøjsmag

Fotomontage. Caroline Wozniacki. Indsat; Hertuginde Meghan.

Fotomontage. Caroline Wozniacki. Indsat; Hertuginde Meghan.

Foto: Mega
Caroline Wozniacki bar mere end en brudekjole i løbet af sin bryllupsweekend og kjolen til en mindre, religiøs ceremoni mindede stilmæssigt om den kjole, som prydede prins Harrys brud Meghan til deres bryllupsreception i Windsor.

Danmarks ukronede tennisdronning Caroline Wozniacki var en helt vidunderlig brud til sit og gommen David Lees fashionable bryllup i Castiglion del Bosco i Toscana, Italien.

En lille hemmelighed var det, at Caroline og David faktisk i deres bryllupsweekend blev viet mere end en gang.

Kjolens fine snit

Caroline Wozniacki så til den mindre religiøse ceremoni fantastisk ud i en hvid drøm af en kjole, som Stella McCartney stod bag. 

Se Caroline Wozniackis smukke kjole på instagram

Den samme enkle og tætsiddende stil var hertuginde Meghan af Sussex i som underskøn brud til sin og prins Harrys bryllupsreception i Windsor.

Foto: Mega

Caroline på vinslottet

På Instagram fortæller Caroline Wozniacki, at hun og David Lee havde en mindre vielse først på bryllupsweekenden på vinslottet Rosewood Castiglion del Bosco.

Wozniacki havde derfor to brudekjoler i spil, og den første var altså skabt af designeren Stella McCartney, der også stod for hendes festkjole til senere på bryllupsaftenen. 

McCartney har i øvrigt også været mesteren bag designet af noget af det tennistøj, Caroline har spillet i tidligere.

Magiske Wozniacki

Til det store bryllup 15. juni bar Caroline Wozniacki foran sine 120 gæster en magisk, specialsyet brudekjole kreéret af Oscar de la Renta. 

Også i den var hun en drøm.

Se billederne og læs mere om bryllupsfesten i BILLED-BLADET nr. 26, der er på gaden torsdag den 27. juni.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden