Onsdag, 22. marts 2023 — af Catja Klarskov

Casper Christensens hemmelige møder med Forsidefrue: Nu afslører de stor nyhed

Casper Christensen 
Casper Christensen
Foto: Dan Mariegaard
Casper Christensen har holdt flere hemmelige møder med den tidligere “Forsidefrue” Sarah Louise Christiansen. Nu afslører de stor nyhed.

Der er flere gange blevet teaset for komiker Casper Christensen og den tidligere “Forsidefrue” Sarah Louise Christiansens hemmelige møder. Nu afslører makkerparret langt om længe det fælles projekt, som de har arbejdet på at lancere i et år.

Sammen udgiver de nemlig en såkaldt NFT-kollektion, det deler Sarah Louise Christiansen i et opslag på sin Instagram-profil. Kollektionen er et digitalt kunstværk, der har fået navnet “The Freudian Slip NFT”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Cigarrygende, øldrikkende og solslikkende. Det er blot nogle af de situationer, man vil opleve Casper Christensen i, hvis man køber et af makkerparrets værker.

De tager nemlig alle udgangspunkt i den 54-årige komikers egen dans med blandt andet drifter og instinkter. Samtidig forsøger han, ifølge hjemmesiden, at bryde med samfundets mange normer og regler.

Konceptet er ganske nyt, så for at skubbe gang i salget har duoen taget utraditionelle metoder i brug. På hjemmesiden lover de derfor, at de første 100, der er villige til at betale 2000 danske kroner for et værk, får adgang til en eksklusiv lanceringsfest.

Den tidligere “Forsidefrue” må siges at have søgt andre veje, siden hun efter fjerde sæson af realityprogrammet, der blev sendt på TV 3, forlod formatet.

I dag er 40-årige Sarah Louise Christiansen direktør og grundlægger af NFT super lab, der er virksomheden bag det nytænkende kunstværk, og samarbejdspartner med kendis-komikeren.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden