Tirsdag, 7. marts 2023 — af Julie Nolsöe

Clement Kjersgaard siger nej til alt: Men dette ene program kunne han godt overveje at være med i

Clement Kjersgaard
Clement Kjersgaard
Foto: DR
Der er ikke mange underholdningsprogrammer, som tv-værten kunne overveje at stille op i - måske lige bortset fra dette ene, som han mener er "ægte fjernsyn"

Siden 2014 har Clement Kjersgaard styret roret som vært på "Debatten" på DR2.

DR beskriver programmet som et sted, hvor "Danmarks stærkeste stemmer diskuterer tidens sværeste beslutninger".

Med da den garvede tv-vært blev adspurgt, hvilket program, der er hans eget yndlingsprogram i år, var svaret et program, som på ingen måde minder om "Debatten".

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Overfor HER & NU røbede han nemlig på den røde løber til "TV-prisen" at hans yndlingsprogram er TV 2-programmet "Stormester", hvor kendte deltagere skal løse en række uforudsete og morsomme opgaver, mens de er underlagt tidspres.

Til spørgsmålet om, hvorfor han er glad for at se "Stormester", lød svaret fra Clement Kjersgaard til HER & NU

– Fordi det er ægte fjernsyn på den måde, at det handler om billeder. Du bliver præsenteret for en opgave, du ser elementerne, og så kan du som seer gætte med på, hvordan de bliver løst. Der er alt for lidt fjernsyn, der fortæller ordentligt med billeder. Der er noget unikt ved ‘Stormester’, og det er vanvittigt godt, og der er nogle gode folk der er med.

Overfor samme medie fortalte han desuden, at han ikke fuldstændigt kan udelukke, at han ville takke ja, hvis han blev spurgt om at deltage i "Stormester" - og det selvom han ellers har for vane at sige nej til alt.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden