10. dec. 2022
Af Josephine Sjelhøj

Sagde nej i kirken for at få fem point i Stormester: Det skete der i virkeligheden

Stormester
Stormester
Foto: Henrik Ohsten/TV 2
Martin Johannes Larsen var villig til at gå langt for de fem point i ”Stormester”.

- Så bliver da tro, håb, kærlighed, disse tre. Men størst af dem er kærligheden.

Sådan står der i Paulus' Første Brev til Korintherne.

Og netop dét citat tog Martin Johannes Larsen bogstaveligt, da han i aftenens afsnit af ”Stormester” fik til opgave at få den største ting til at forsvinde på kortest tid.

Han fik derfor ideen til at sige nej ved alteret, da han sidste år skulle giftes med Sara-Lisa Schuster-Rossel i Løgumkloster Kirke.

Kærligheden er jo trods alt det største, og hvad ville få den til at forsvinde hurtigere end et ”nej” i kirken?

I klippet fra aftenens ”Stormester”-program kan man derfor se, hvordan han i kirken svarede ”næ”, da han bliver spurgt, om han vil have Sara-Lisa Schuster-Rossel til sin ægtehustru.

Det skete der i virkeligheden

Sjette sæson af ”Stormester” blev optaget i juli 2021 – en måned inden det planlagte bryllup. Da deltagerne fik 30 minutter til at finde ud af, hvordan de ville løse opgaven, ringede Martin Johannes Larsen til Sara-Lisa Schuster-Rossel for at høre om hun var med på ideen.

Det var hun. Dog skulle parret også ringe til tv-værtens svigermor, for at få den samme godkendelse. Hun er nemlig præst og skulle stå for vielsen.

Det fortæller Martin Johannes Larsen til B.T.

Ifølge ham syntes svigermor ikke lige så godt om planen, da vielsesritualet er helligt. Hun foreslog derfor, at de brugte to minutter efter ceremonien på at udføre opgaven.

- Det ville trods alt betyde mere for mig at blive gift med min kone end at få fem point i en "Stormester"-opgave, fortæller han til B.T.

Han endte dog med at få både sin hustru og de fem eftertragtede point fra Lasse Rimmer.

Du kan se det sjove klip her.

Læs mere om: