Onsdag, 15. februar 2023 — af Josephine Sjelhøj

Da Josephine Park mistede sin lillesøster for fire år siden, gennemgik hun den største sorg i sit liv

Josephine Park.
Josephine Park. 
Foto: Martin Høien
Josephine Park gennemgik en stor sorg, da hendes lillesøster døde.

For fire år siden gennemgik Josephine Park sit livs største sorg, da hendes lillesøster, Dea, mistede livet efter et tre måneder langt sygdomsforløb

Det fortæller hun i et interview med ALT for damerne.

I interviewet fortæller hun ærligt om den massive sorg, hun gennemgik efter søsterens alt for tidlige død.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Sorgen var som en massiv, klistret masse, der fyldte alle hulrum, pauser og sprækker og gjorde det umuligt for mig at drømme, men efter lang, lang tid begyndte jeg igen at kunne beskæftige mig med kunsten og for eksempel lytte til musik, og det blev rigtig vigtigt for mig, fortæller Josephine Park til mediet.

Skuespilleren har tidligere fortalt til Femina, at smerten stadig er til stede, selv om den med tiden fylder på en anden måde.

En af de måder Josephine Park har bearbejdet sorgen på, er netop gennem kunst. I både litteratur, musik og film kan hun føle sig forbundet til andre mennesker og komplekse følelser, og det er noget, hun håber, hun kan give videre gennem sit eget arbejde som skuespiller.

- I perioder af mit liv har jeg ellers tænkt, om jeg skulle lave noget mere ”meningsfuldt”, men jeg er kommet mere og mere frem til, at det ER meningsfuldt, det, jeg laver. Meget, meget meningsfuldt. Det har jeg virkelig fået bekræftet, efter Dea døde … For mig har det været … en redning på en eller anden måde, fortalte Josephine Park til Femina i 2021.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden