Mandag, 27. februar 2023 — af Catja Klarskov

Det sidste farvel: Sussi deler smukt billede fra bisættelsen

Sussi og Leo Nielsen
Sussi og Leo Nielsen
Foto: René Schütze
Den folkekære trubadur Leo Nielsen blev bisat lørdag den 25. februar. Nu deler Sussi et smukt billede fra den sidste rejse.

Da musiker Leo Nielsen lørdag den 25. februar blev bisat fra forsamlingshuset Manna-Thiese Multihus i Brønderslev, foregik det ved en rørende ceremoni. På sin Instagram-profil deler Sussi nu et smukt billede fra det sidste farvel med sit livs kærlighed.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

På billedet, som du kan se her, ses en enkel, hvid kiste flankeret af syvarmede stager, levende lys og et farverigt blomsterhav. Til billedet beskriver Sussi, hvordan hun, sammen med familie, naboer og venner i weekenden fik sagt et sidste værdigt farvel til Leo.

Omtrent 100 gæster var mødt op for at sige et sidste tak og farvel til manden, der med sit sprælske væsen formåede at sætte både kulør og farve på Danmark.

En rørende dag som bar præg af sorg, men også af Sussi og Leos lange, levede liv sammen. Sussi valgte nemlig at overraske med en sidste særlig musikalsk gestus til sin Leo, da hun sang “Amazing Grace” som det sidste nummer til sit livs kærlighed.

Leo blev 67 år gammel og sov ind natten til lørdag den 18. februar efter længere tids sygdom. Den sidste afsked blev afholdt præcis en uge efter i et nordjysk forsamlingshus, da den musikalske duo og livspartnere gennem mere end 50 år ikke var medlemmer af den danske folkekirke.

I opslaget på sin Instagram oplyser Sussi desuden, at Leo endnu mangler at blive stedt endeligt til hvile, da familien stadig afventer hans urne.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden