11. okt. 2012
Af af Preben Petersen

Eddie Skoller: Det lærte jeg af skilsmissen fra Sissel

Sissel Kyrkjebø og Eddie Skoller.
Sissel Kyrkjebø og Eddie Skoller.
Foto: AOP
Det opsigtsvækkende kærlighedsforhold mellem den 20-årige sangerinde og den 45-årige entartainer Eddie Skoller forliste, men ikke uden læring.

Da Eddie Skoller i sin tid indledte sit kærlighedsforhold til den 20-årige norske nattergal Sissel Kyrkjebø, var det noget, der vakte opmærksomhed. Forholdet viste sig langt mere levedygtigt, end de fleste gættede på, men det endte dog med skilsmisse. En skilsmisse, som Eddie Skoller i dag kan se årsagerne til.

- (...) på et tidspunkt kommer man ind i en modus vivendi, og set i bakspejlet burde jeg nok hurtigere have sagt: 'O.k., nu er det dit bord. Jeg har ikke noget imod at være med i bestyrelsen. Men formandsposten må du selv tage. Nu må du tage ansvar for dit eget liv og dine egne beslutninger og din egen karriere'. Og fordi jeg ikke gjorde det, så blev jeg til den dominerende, fortæller han til BT.

- Skilsmissen har lært mig, at man skal elske og respektere hinandens muligheder. Og hvis ikke man hele tiden har det for øje, kan man let komme til at dominere hinanden.

Efter skilsmissen blev Sissel Kyrkjebø boende i Danmark på grund af børnene. Men for to år siden flyttede hun tilbage til Norge, hvor hun bor med kæresten og skatteadvokaten Ernst Ravnaas. Og børnene Ingrid og Sarah bor både i Danmark og i Norge, og det fungerer ifølge Eddie Skoller fint.

Læs mere om: