Onsdag, 18. december 2019 - af Trine Larsen

Efter Nollers sygdom: Jørgen Olsen må forsætte alene

Brødrene Olsen
Foto: Martin Høien
Noller har kæmpet en hård personlig kamp for at komme til kræfter ovenpå svær sygdom. Kampen for komme tilbage på scenen sammen med sin bror, Jørgen Olsen, men den kamp har Noller desværre nu opgivet.

Brødrene Olsen, eller The Olsen Brothers, som de er kendt ude i verden, har gennem flere årtier, og siden de var teenagere, været en populær del af både den danske og internationale musikscene. Men det eventyr slutter nu, hvor Niels Noller Olsen har besluttet at indstille karrieren og kun bruge kræfter på sit helbred og den genoptræning, der følger med hans seneste diagnose, kræft i hjernen, hvor Noller er blevet behandlet med bl.a kemo.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

 

Derfor bliver det nu Jørgen Olsen alene, der skal videreføre det arbejde og glæde de fans, som stadig efterspørger de populære brødres musik.

Siden september, hvor Noller var på scenen for sidste gang og efterfølgende fik sin kræft-diagnose, har bror Jørgen optrådt alene. Hele tiden med håbet om, at Noller ville blive rask nok. Men Noller og familien har taget beslutningen om, at Noller har stået på en scene for sidste gang. Alle hans kræfter skal bruges på genoptræning efter nogle svære år med store helbredsmæssige udfordringer.

For tre år siden fik Noller en ny hjerteklap og efterfølgende pacemaker, i maj en hjerneblødning, og for et par måneder siden kræft. Det har fået Noller og hans nærmeste til at tage beslutningen om, at indstille karrieren og udelukkende fokucere på familien og gode personlige oplevelser.

Læs historien om Nollers svære beslutning og sygdom i BILLED-BLADET som er på gaden fra torsdag den 19. december.

 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden