Ellen Hillingsø: Min far er fantastisk

Ellen Hillingsø med sin far, Kjeld Hillingsø

Ellen Hillingsø med sin far, Kjeld Hillingsø

Foto: Jesper Sunesen
Ellen Hillingsø lægger i aften ansigt til "Danmarks bedste portrætmaler" på DR1. I BILLED-BLADET fortæller hun og Kjeld Hillingsø om deres far-datter-forhold.

Ellen Hillingsø, 52 år, som i aften lægger ansigt og krop til amatørmalerne i "Danmarks bedste portrætmaler" på DR1, optræder også i BILLED-BLADET. Hun stiller op i et dobbeltinterview med sin far, Kjeld Hillingsø, 84 år, og ham er hun vild med.

- Min far har været en fantastisk far, og så har han det, jeg vil kalde et let tråd på jorden, siger Ellen Hillingsø, som sammen med sin far for nylig har udgivet samtalebogen "Generalens datter".

– Det misunder jeg ham virkelig. Det er meget inspirerende. Det med at kunne grine ad ting og ikke blive fornærmet og såret hele tiden. Jeg kender ingen som dig, der kan vælte ind i folk og være ligeglad med, hvad de tænker og siger. Det må være virkelig befriende. Du er bare i verden på en meget skøn måde. Og så er du et supercharmerende menneske og sjov. Du er ”good company” simpelt hen, siger hun henvendt til sin far, som er pensioneret generalløjtnant.
 
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Kjeld Hillingsø har også meget godt at sige om sin datter. Læs det hele i BILLED-BLADET, som kan købes fra torsdag den 28. november. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden