Mandag, 2. august 2021 - af Julie Lund Rosenfeldt Isen

Emil Midé Erichsen får nyt job

Emil Midé Erichsen
Emil Midé Erichsen
Foto: Hanne Juul
Emil Midé Erichsen, der især er kendt fra TV-programmet ”Kurs mod fjerne kyster”, har fået et nyt job.

Han er kendt som bl.a. kaptajn, eventyrer og forfatter, men nu kan 31-årige Emil Midé Erichsen skrive en ny titel på CV’et – nemlig folkeprofessor.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 1. august tiltrådte Emil Midé Erichsen i et 1-årigt honorært professorat ved Johan Borups Højskole.

Det oplyser højskolen i en pressemeddelelse.

Emil Midé Erichsen skal i løbet af efteråret holde folkelige forelæsninger med overskriften ”Valget, fællesskabet, skønheden”.

Ifølge pressemeddelelsen har Johan Borups Højskole i København oprettet professoratet ”med det formål at bringe videnskabelig, kunstnerisk og politisk elitekultur i kontakt med den brede folkekultur og oplysning”.

Og den unge kaptajn fra ”Kurs mod fjerne kyster” glæder sig meget til opgaven:

- Jeg glæder mig meget til at blive en del af Johan Borups Højskole. De samtaler, der opstår i et højskole-miljø, har altid inspireret mig. Den naturlige nysgerrighed, alle omkring en højskole udviser, udfordrer mig, og jeg synes altid, jeg går klogere derfra – både på de mennesker, jeg møder, men også på mig selv og min egen historie, udtaler Emil Midé Erichsen i pressemeddelelsen.

Emil Midé Erichsen efterfølger journalisten Adam Holm, forfatteren Anne Lise Marstrand-Jørgensen og journalisten Lucia Odoom i det 1-årige honorære professorat.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden