Mandag, 19. september 2022 - af Karina Didriksen

Esben Smed hædret med kvart million: Sådan skal det fejres med mine børn

Esben Smed.

Esben Smed.

Foto: Birger Storm
Skuespilleren Esben Smed har modtaget den prestigefyldte Lauritzen-prisen 2022, hvor der følger et stort beløb med.

Det var en glad og rørt Esben Smed, som blev hyldet med Lauritzen-prisen 2022 på Folketeatret i København søndag den 18. september.

 

Den 38-årige skuespiller modtog den prestigefyldte pris for sine præstationer på tv, teater og film.

- Jeg er virkelig glad for at stå her. Tak til Line, min elskede hustru, og til mine elskede børn, lød det blandt andet fra Esben Smed i takketalen.

 

Foto: Birger Storm

Fad med flødeboller

Sammen med den fornemme pris følger et beløb på hele 250.000 kroner, og ”Bedrag”-stjernen var ikke i tvivl om, hvordan det skulle fejres.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg har faktisk lovet mine børn, at vi skal købe flødeboller. Ikke for 250.000 kroner, men for nogle af dem, og så skal de op og stå på det her fad, lød det med et smil fra Esben Smed, da BILLED-BLADET mødte ham efter showet.

Han fik da også nævnt ordet flødeboller i sin takketale, for der sluttede han nemlig af med at sige remsen ”Fem flade flødeboller på et fladt flødebollefad”.

 

- Det var ikke et væddemål, men jeg havde talt med mine børn om, at jeg skulle sige det på scenen, forklarede Esben Smed med et smil.

Esben Smed kunne fejre Lauritzen-prisen med hustruen Line, som han har to børn med, sønnen Sirius på otte år og datteren Iris på fem år. 

Foto: Birger Storm

Læs mere om:

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden