Esben Smed og kæresten havde en dejlig aften i byen

Esben Smed, Line Daugbjerg Christensen

Esben Smed, Line Daugbjerg Christensen

Foto: Mikael Rieck

For skuespilleren Esben Smed og hans hjertes udkårne var det noget helt speciel at ankomme til gallapremiere på ”Ser du månen, Daniel” i Imperial i København.

Onsdag, 28. august 2019 - af Ulrik Ulriksen

En lang række store stjerner fra den danske filmhimmel fyldte flot og godt på den røde løber i Imperial, der var en fornem ramme om gallapremieren på en af årets helt store danske film ”Ser du månen, Daniel”. Filmen er er baseret på Puk Damsgårds bog af samme navn om den danske fotograf Daniel Rye, der blev fanget af Islamisk Stat og endte med at sidde som terrororganisationens gidsel i 398 dage. Esben Smed spiller hovedrollen, og han var naturligvis i Imperial.

 

Stjerner på den røde løber

På den store aften var han i selskab med sin kæreste Line Daugbjerg Christensen. Esben og Line, der så fantastiske ud sammen, nød fra start den særlige aften i Københavns store biograf, hvor de kunne hygge sig med blandt andre Anders W. Berthelsen, Puk Damsgaard, Rasmus Bjerg og mange, mange andre gode navne.

BILLED-BLADETs nyhedsbrevKlik her og meld dig til!

BILLED-BLADETs nyhedsbrev
Klik her og meld dig til!

Et vildt projekt

Ved den røde løber i Imperial gav Esben Smed udtryk for, at det har været et meget spændende og vildt projekt at få lov til at lave. Han fortalte desuden, at han følte sig ekstremt privilegeret over at få rollen som fotografen Daniel Rye.