Søndag, 4. december 2011 — af af John Lautrup

Ærlige Paprika Steen: Mit selvværd er lavt

Paprika Steen
Otto og Paprika Steen
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Skuespillerinden Paprika Steen er divaen i dette efterårs udgave af TV 2’s ”Stjernerne på slottet”. En diva med diktatoriske tilbøjeligheder

Og sådan har hun altid været, fremgik det af sæsonens sidste afsnit tirsdag, hvor den 47-årig skuespiller var hovedperson og fortalte om sit liv.

Allerede som ung elev på Statens Teaterskole viste hun primadonnanykker. Hun var omsider blevet optaget efter 13 forsøg på fem år, fordi hun bare ville være skuespiller, og nu forventede hun det samme målrettede og sammenbidte engagement af sine holdkammerater. Det kunne de ikke leve op til, og så trommede hun dem resolut sammen til et stormøde.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- I er dårlige. Jeg kan faktisk ikke lide at være sammen med jer, tordnede hun.
Paprika Steen fortalte selv historien i udsendelsen, hvor seerne fik et indblik i den usikre pige bag al den ydre skråsikkerhed.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

En kaotisk barndom har givet hende en nærmest neurotisk hang til orden. Skoene skal stå parvis og snorlige i hendes entré, og hun folder sit vasketøj med pinlig akkuratesse. Hvis der er ikke er ro og orden i hendes omgivelser, har hun nemt ved at krakkelere indvendig.

- Jeg har en ekstrem stor selvtillid omkring det at være skuespiller. Men jeg har et lavt selvværd omkring mig selv .., altså, uden makeup ligner jeg jo elefantmanden, siger hun i programmet og fortæller, hvordan hun fik panikangst efter sine filmsucceser i begyndelsen af 00'erne.

Heldigvis havde hun fået Otto med sin producer-mand, Mikael Rieks, og sønnen gjorde underværker for hendes selvværd.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden