Onsdag, 16. marts 2016 — af Juliane Olsen

Bille August køber ny millionvilla

Bille August
Filminstruktøren Bille August har købt endnu en millionvilla.
Foto: AOP
Filminstruktøren Bille August har købt en stor villa i Hellerup for 16 millioner kroner, og det er fjerde gang på otte år, at han begiver sig ud i så stor en bolighandel.
Den 67-årige filminstruktør Bille August sparer ikke ligefrem på finanserne, når han giver sig i kast med bolighandler, hvilket er sket fire gange over de seneste otte år.   Ifølge boligportalen boliga har han nu købt en 304 kvadratmeter stor villa på Lundevangsvej i Hellerup.   Den nye bolig ligger i ambassadekvarteret i den sydlige del af Hellerup, og var udbudt til offentligt salg i 2009 og 2010.   LÆS MERE: Bille August filmer med Grunwald og Ghita  

Bille August forhandlede prisen

Bille August flyttede fra London til Hellerup i begyndelsen af 2008, og her betalte han 8,8 millioner kroner for sit nye rækkehus.   Det overtog han i sin tid fra rigmanden Fritz Schur, og her fik filminstruktøren forhandlet lidt over en million kroner af udbudsprisen på knapt ti millioner kroner.  

Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

Denne bolig blev videresolgt i 2009, mens boligmarkedet stadig var ramt af finanskrisen, men det lykkedes dog alligevel Bille August at få ti millioner kroner i handlen.  

Bille August gjorde et kup

Det var altså lig med et udbytte på 1,2 millioner kroner, og det viser altså lidt om instruktørens forretningstalent.   Samme år købte han en villa på Lemchesvej i Hellerup for 26 millioner kroner, som han solgt blot halvanden år senere for 30 millioner kroner, mens finanskrisen havde bedst fat.   Samme måned købte han en ny villa på Onsgårdsvej i Hellerup for 21 millioner kroner efter en kontant rabat på fire millioner kroner i forhold til udbudsprisen.   Hvad skal du have på til påskefrokosten?
Få 50% på din dyreste vare og fri fragt med koden 335872 hos Ellos – klik her

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden