26. okt. 2017
Af Juliane Olsen

Birgitte Raaberg udgiver bog efter helt særlig oplevelse

Birgitte Raaberg
Birgitte Raaberg
Foto: Flemming Jeppesen
Skuespilleren Birgitte Raaberg er på vej med sin første bog under tilen ”Det du favner”, der handler om hendes livsrejse til New Mexicos højørken.

Den 63-årige skuespiller Birgitte Raaberg er aktuel med bogen ”Det du favner”, der tager udgangspunkt i hendes livsrejse til New Mexicos højørken.

Her opholdt hun sig blandt alene i en canyon ifølge gyldendal.dk, og her blev der rum til at reflektere over livet som skuespiller og menneske.

I bogen beskriver Birgitte Raaberg, der er kendt for som Susan Himmelblå i ”Midt om natten”, både fortid, nutid og fremtid som glimt.

Birgitte Raaberg reflekterer over fremtiden

Fortællingen bliver derfor en collage af livets mange facetter gennem kunst, indiansk livsfilosofi og spiritualitet.

Her spejler Birgitte Raaberg sig selv og livet i den virkelighed, der er og har været, og hvordan hendes fremtid skal se ud.

Ud over rollen i ”Midt om natten” er skuespilleren også kendt for stemmelægning på de store Disney-produktioner som eksempelvis ”Skønheden og udyret”.

Skuespilleren har undervist i meditation

Birgitte Raaberg er uddannet fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater i 1981 og har siden medvirket i et utal af teaterforestillinger, musicals, TV-serier og film.

Sideløbende med skuespillerkarrieren har hun undervist i meditation, selvudvikling, kommunikation og indiansk livsvisdom.

Nu udgiver hun altså en bog om den rejse, der har været skelsættende for hendes liv, og som hun gerne vil dele med andre.

Læs mere om: