18. maj. 2015
Af Juliane Olsen

Casper Christensen og Iben Hjejle genforenet i ny Klovn-film

Casper Christensen og Iben Hjejle
Selv om Casper Christensen og Iben Hjejle ikke længere danner par, så spiller de sammen i den nye "Klovn"-film "Klovn Forever".
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Selv om det er flere år siden, de gik fra hinanden, så kan Casper Christensen og Iben Hjejle godt spille sammen i den nye ”Klovn”-film.

Komikeren Casper Christensen er sammen med Frank Hvam til efteråret klar med den næste ”Klovn”-film med titlen ”Klovn Forever”.

Selv om han ikke længere danner par med skuespilleren Iben Hjejle, som var med i den første film, så er hun dog stadig på rollelisten ifølge eb.dk.

- Iben og jeg ser stadig hinanden meget, for selv om vi ikke har børn sammen, så bruger vi stadig tid med hinandens børn. Det var sjovt og skønt at spille sammen med Iben igen, og hun er god, siger Casper Christensen.

Casper Christensen og Iben Hjejle har det godt sammen

Komikeren understreger, at Iben Hjejle og han accepterer hinanden, og at hun gerne ville følge sin rolle ”Klovn”-projektet til dørs, selv om de ikke længere er sammen.

I den nye handling er de to ligesom i virkelighedens verden gået fra hinanden, og Casper Christensen har fået en ny kæreste, der er af afroamerikansk afstamning.

LÆS MERE: Casper og Frank filmer ny "Klovn"-film i Los Angeles

Læs mere om: