1. aug. 2018
Af Karina Didriksen

Danske stjerner i ny komediefilm

Anders W. Berthelsen og Martin Buch.
Anders W. Berthelsen og Martin Buch.
Foto: Birger Storm
Skuespillerne Anders W. Berthelsen og Martin Buch er blandt de kendte ansigter, der er på rollelisten i en ny komediefilm.

Anders W. Berthelsen og Martin Buch spillede blandt andet sammen i ”Fukssvansen” i 2001, og nu skal de igen medvirke i samme film.

De to skuespillere er nemlig med i komediefilmen ”Mødregruppen”, der får premiere i landets biografer den 7. februar i 2019.

Filmen produceres af Zentropa, instrueres af Charlotte Sachs Bostrup efter manuskript af komikeren Christina Sederqvist og har også en række kendte kvinder på rollelisten.

Lærke Winther og Danica Curcic på rollelisten

Blandt filmens kvindelige cast er Lærke Winther fra ”Dicte”, Julie Agnete Vang fra ”Borgen”, Marijana Jankovic fra ”Norskov” og Danica Curcic, der er med i den kommende TV 2-serie ”Kriger”.

”Mødregruppen” handler om den nybagte mor Line (Danica Curcic), der lever det vilde jetsetliv med manden Bjørn (Anders W. Berthelsen). Da Line opdager, at Bjørn har en affære, rejser hun til sin sydfynske hjemby. Her møder hun blandt andet en mødregruppe og tager kampen op mod gylp, gæld og trusler fra en magtfuld ægtemand.

Filmen bliver optaget fra den 16. juli til 27. august i blandt andet Faaborg og Ringe på Fyn.

https://imgix.billedbladet.dk/moedregruppen_foto_af_henrik_ohsten.jpg
Castet i filmen "Mødregruppen".
Foto: Henrik Ohsten

Læs mere om: