Mandag, 7. februar 2022 — af Majken Munk

Dar Salim får rolle i ny film: Skal spille over for amerikansk superstjerne

Dar Salim
Dar Salim
Foto: Peter Grosen
Skuespiller Dar Salim har endnu en gang sikret sig en stor rolle i en udenlandsk film, hvor han skal spille sammen med en stor amerikansk stjerne.

Søndag var Dar Salim vært på TV 2’s fødselsdagsprogram til ære for kronprinsesse Mary.

Men snart kaster han sig over skuespillet igen, for det er netop kommet frem, at han har en af hovedrollerne i en storfilm, der har masser af stjerner på rollelisten.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Med Oscar-nomineret

Det er den britiske instruktør og manuskriptforfatter Guy Ritchie, som står bag filmen, Dar Salim skal medvirke i, skriver Deadline.

Den danske skuespiller har fået rollen som afghanske Ahmed, der arbejder som tolk for det amerikanske militær.

Han skal spille overfor den amerikanske stjerne Jake Gyllenhaal, der har et hav af store roller bag sig. For dem har han været nomineret til flere priser heriblandt en Oscar.

Jake Gyllenhaal
Foto: Mega

Sætter livet på spil

Jake Gyllenhaal spiller sergent John Kinley, der er udsendt til Afghanistan for sidste gang i sin karriere. Her får han hjælp af tolken Ahmed, der spilles af Dar Salim.

Men da deres bataljon bliver angrebet, ender de to med at være de eneste overlevende, og med fjenden i hælene ofrer Ahmed sit liv for John Kinley.

Da den amerikanske sergent vender hjem, får han nys om, at Ahmed og hans familie ikke har fået tilladelse til at komme til USA, derfor beslutter han at rejse tilbage til Afghanistan for at redde Ahmed og hans familie, før den lokale milits får fat på dem.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden