6. maj. 2021
Af Majken Munk

Dar Salim og Sonja Richter er nyt dansk filmpar

Sonja Richter, Barbara Rothenborg og Dar Salim
Sonja Richter, Barbara Rothenborg og Dar Salim
Foto: Andreas Bastiansen
I en ny film skal Dar Salim og Sonja Richter spille et par, der på overfladen ser ud til at have et perfekt liv.

Det er i spillefilmen ”Kærlighed for voksne”, at Dar Salim og Sonja Richter skal spille ægteparret Christian og Leonora.

Særligt ved filmen er, at det er den første dansksprogede spillefilm på Netflix, der i samarbejde med SF Studios står bag filmen.

Perfekt filmpar

De to erfarne skuespillere Dar Salim og Sonja Richter står over for hinanden i den romantiske thriller.

På overfladen er Christian og Leonoras ægteskab helt perfekt. De er kommet ovenpå igen, efter deres søn er blevet erklæret rask efter et langt sygdomsforløb.

Men alt er alligevel ikke helt så godt, som det ser ud. Til en fest i Christians virksomhed, ser Leonora ham med den yngre Xenia, som hun frygter, at han forlader hende til fordel for.

Derfor tager Leonora en drastisk beslutning om, at hun nægter at blive forladt, og at hun vil gøre alt, hvad der står i hendes magt for, det ikke sker.

Mellem kærlighed og had

Foruden Dar Salim og Sonja Richter ses Sus Wilkins i rollen som Xenia, mens også "Druk" og "Badehotellet"-skuespiller Lars Ranthe spiller med.

Instruktøren bag filmen er Barbara Rothenborg, der for tiden også er aktuel med TV 2-serien ”Hvide Sande”.

- For mig er ”Kærlighed for voksne” en rå, uforudsigelig og nervepirrende film om, hvilke forfærdelige ting vi mænd og kvinder kan ende med at gøre ved hinanden, hvis vi bliver skubbet langt nok. Det handler om den fine linje mellem kærlighed og had, og hvordan jalousi og bitterhed kan få det værste frem i os alle. Et emne jeg altid har fundet ekstremt fascinerende, siger instruktør Barbara Rothenborg i en pressemeddelelse.

"Kærlighed for voksne" får premiere på Netflix i 2022 og vil senere blive vist på TV 2.

Læs mere om: