Patrik Wozniacki om Sonja Richter: Jeg ville ikke skuffe hende

Sonja Richter og Patrik Wozniacki i "Den store premiere" på DR1. 

Sonja Richter og Patrik Wozniacki i "Den store premiere" på DR1. 

Foto: Sille Serup/DR
Det var vigtigt for Patrik Wozniacki at gøre sig umage i DR’s “Den store premiere”, hvor han fik Sonja Richter som mentor.

Patrik Wozniacki fik sig noget af en overraskelse, da han fik den danske stjerne Sonja Richter som mentor i ”Den store premiere” på DR1.

Hun har medvirket i serier som "Bedrag" og "Broen", og det var hende, som fik til opgave at lære den 34-årige tenniskommentator at spille skuespil.

- Det var et vildt mentor-cast, så jeg var meget fascineret. Jeg vidste, at Sonja var kæmpestor indenfor skuespil og har vundet flere priser, så jeg tænkte bare, at jeg ikke havde lyst til at skuffe hende, fortæller Patrik Wozniacki til BILLED-BLADET og fortsætter:

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

- Jeg ville ikke være ham, som bare var den helt vildt dårlige, for det handler jo også om, hvor god hun er til at lære fra sig. Hun skulle jo også lykkes.

Lærte meget af Sonja

Gennem de seneste uger har Patrik Wozniacki fået udviklet sit skuespiltalent i ”Den store premiere”, og han er glad for, at han fik 47-årige Sonja Richter som mentor.

- Sonja og jeg er meget forskellige som mennesker, men jeg synes faktisk, at vi fik rigtig meget ud af hinanden og lærte meget af hinanden. Vi lærte også, hvordan vi hver især arbejder, og hun er jo bundseriøs og meget professionel, siger han med og tilføjer med et smil:

- Alligevel havde hun overskud til, at jeg lidt er en fjolle-type, og på førstedagen brændte jeg jo helt sammen. Hun var god til hjælpe mig og løfte mig hele vejen igennem, så jeg synes, det endte med at blive et ret godt resultat, selv om jeg havde det svært i starten.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden