Lørdag, 4. februar 2023 — af Laura Dalgård Hansen

Det hårde arbejde betalte sig, men Anders W. Berthelsens datter og hustru var ved at få nok

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Anders W. Berthelsens takketale ved Robert-festen
Lørdag aften vandt Anders W. Berthelsen en Robert for sin rolle i filmen "Bamse". Rollen krævede meget arbejdede - og det i en sådan grad, at det var ved at blive for meget for resten af familien.

Tusindvis af danskere strømmede i biografen i efteråret for at opleve Anders W. Berthelsen i rollen som Bamse i filmen af samme navn.

Her portrætterer han den folkekære sanger, og det krævede hårdt arbejde at komme til både at ligne og lyde som Flemming ’Bamse’ Jørgensen.

Det i en sådan grad, at det var ved at blive lidt for meget for hans hustru og datter.

- Tusind tak til min hustru Christina og datter Vigga, fordi I skulle høre mig synge så mange gange. Det gør jeg ikke igen. De var meget trætte af det til sidst, lad mig sige det sådan, lyder det med et smil for Anders W. Berthelsen, der brugte mange timer på at høre og synge Bamse mange klassikere. 

Lørdag aften var han med til uddelingen af Robert-priserne, og her endte han med at vinde en af aftenens hovedpriser, "Årets bedste mandlige hovedrolle”, for rollen som netop Bamse - man kan derfor roligt sige, at det hårde arbejde betalte sig. 

Robert-prisen er den første i Anders W. Berthelsens karriere. 

Anders W. Berthelsen har vundet karrierens første Robert
Foto: Birger Storm

Se Anders W. Berthelsens takketale i videoen øverst i artiklen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden