Mandag, 8. januar 2018 - af Juliane Olsen

Efterligner dronning Margrethe: Nikolaj Coster-Waldau på mærkerne

Nikolaj Coster-Waldau

Nikolaj Coster-Waldau

Foto: All Over
Ligesom dronning Margrethe får den danske stjerneskuespiller Nikolaj Coster-Waldau snart æren af at komme på sit helt eget frimærke... i England.

Dronning Margrethe har været der i mange år og før hende andre kongelige, blandt andet hendes mor og far, kong Frederik IX og dronning Ingrid.

Og nu følger den danske stjerneskuespiller Nikolaj Coster-Waldau i deres fodspor. Den 47-årige skuespiller, der har haft kæmpe succes med sin rolle som Jamie Lannister i TV-serien ”Game of Thrones”, får nemlig snart sit helt eget frimærke.

Det er den britiske postvirksomhed Royal Mail, der lancerer frimærkerne, som bliver frigivet i slutningen af januar ifølge The Telegraph.

Der er tale om 15 forskellige slags frimærker, hvor også ”Game of Thrones”-karaktererne Jon Snow og Daenerys Targaryen vil være imellem.

Game of Thrones bliver hyldet

Frimærkerne er en hyldest til de mange britiske kræfter, der er med til at skabe TV-serien, og det er ikke første gang, Royal Mail har taget udgangspunkt i populærkulturen.

Da postselskabet i 2015 fejrede sit 50-års jubilæum med en særudgave af frimærker var der både ”Star Wars” og ”Harry Potter”-tema.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Faktisk blev der lanceret 2663 forskellige design, der skulle fejre jubilæet for den britiske udgave af Postdanmark.

Kong Frederik IX og dronning Ingrid afbildet på frimærke i anledning af deres sølvbryllup i 1960.

Foto: All Over

Nikolaj Coster-Waldau var på magasinforside

Frimærkerne med Nikolaj Coster-Waldau, der spiller rollen som Jaime Lannister i TV-serien, kan allerede nu forudbestilles.

I sommeren 2017 kom den danske skuespiller desuden på forsiden af det amerikanske Time Magazine.

Det skete sammen med en række af hans amerikanske kolleger fra TV-serien ”Game of Thrones”.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden