Torsdag, 4. august 2022 — af Stine Schou

Første gang for Anders W. Berthelsen: Stor dag nærmer sig

Foto: Kaspar Wenstrup
Skuespilleren har kastet sig ud i noget, han ikke har prøvet før.

Anders W. Berthelsen har som skuespiller været til et hav af premierer på sine egne film. Men snart venter en helt særlig en af slagsen.

Det er på filmen "Lykkelige omstændigheder", hvor Anders W. Berthelsens navn for første gang optræder alene på rulleteksterne som instruktør. Anders W. Berthelsen har tidligere instrueret "Ser du månen, Daniel" i samarbejde med Niels Arden Oplev, men denne gang har han altså indtaget instruktørstolen uden selskab.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Derfor er det en særligt stor dag for Anders W. Berthelsen, når hans romantiske komedie får premiere i biograferne den 6. oktober. I en pressemeddelelse har han tidligere udtalt:

- Efter at have været co-instruktør på "Ser du månen, Daniel" har jeg ledt efter det helt rigtige projekt til min egen instruktørdebut uden sikkerhedsline. Da jeg læste Kim Fupz’ manuskript til ”Lykkelige omstændigheder” var jeg ikke i tvivl om, at dette var det helt rigtige projekt for mig, fortæller Anders W. Berthelsen.

Filmen handler om de to søstre, Katrine og Karoline, der i deres voksne liv, lever vidt forskelligt. Den ene er dybt forgældet og den anden har alt. Bortset fra børn.

Men så bliver Karoline gravid, og Katrine får en idé. Hun og hendes mand betaler Karoline og hendes kærestes gæld, mod at de får babyen i bytte. De indgår aftalen, men derefter er der ikke rigtig noget, der går som de havde planlagt.

Blandt de medvirkende er Esben Smed ("Lykke-Per", "Ser du månen, Daniel"), Sofie Torp ("Sygeplejeskolen", "Ser du månen, Daniel", "Marcoeffekten"), Joachim Fjelstrup ("Steppeulven" og DR-serien "Herrens veje") og Roberta Reichardt ("Sjit happens" på TV 2 Zulu).

Du kan se traileren til "Lykkelige omstændigheder" herunder.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden