Tirsdag, 1. august 2017 — af Juliane Olsen

Folkene bag James Bond har ringet til dansk skuespiller

Roland Møller
Roland Møller
Foto: Birger Storm
Skuespilleren Roland Møller har lige nu succes med Hollywood-filmen ”Atomic Blonde”, og han kommer muligvis også til at medvirke i den næste James Bond-film.

Han fik slået sit navn fast med sin hovedrolle i ”Under sandet”, og nu Roland Møller i fuld gang med at slå igennem i Hollywood.

I thrilleren ”Atomic Blonde”, der lige har haft premiere, spiller hans overfor Charlize Theron, og drømmene stopper bestemt ikke her.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg kunne godt tænke mig at være James Bond-skurk, hvis man skulle køre den helt ud, siger han i et interview med ”Go’aften Danmark”.

Roland Møller fortalte hemmelighed

Den næste film i James Bond-føljetonen får premiere i 2019 og har endnu en gang Daniel Craig i hovedrollen.

Det ligger godt i tråd med Roland Møllers ambitioner, og under interviewet i TV-studiet løftede han da også sløret for, hvor langt han er i processen.

Skuespilleren sluttede nemlig interviewet af med at afsløre, at folkene bag Bond-produktionerne har haft ringet til ham.

James Bond-folkene roste Roland Møller

Hvad telefonopkaldet gik ud på, nåede det nye stjerneskud dog ikke at afsløre, men mon ikke der allerede er gang i en konstruktiv dialog.

Roland Møller har tidligere afsløret, at folkene bag James Bond var inde at se premieren på ”Under sandet” i London.

Efterfølgende var de forbi og hilse på den danske skuespiller og kom med store roser for hans præstation i rollen som Carl Leopold Rasmussen.

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden