1. aug. 2017
Af Juliane Olsen

Folkene bag James Bond har ringet til dansk skuespiller

Roland Møller
Roland Møller
Foto: Birger Storm
Skuespilleren Roland Møller har lige nu succes med Hollywood-filmen ”Atomic Blonde”, og han kommer muligvis også til at medvirke i den næste James Bond-film.

Han fik slået sit navn fast med sin hovedrolle i ”Under sandet”, og nu Roland Møller i fuld gang med at slå igennem i Hollywood.

I thrilleren ”Atomic Blonde”, der lige har haft premiere, spiller hans overfor Charlize Theron, og drømmene stopper bestemt ikke her.

- Jeg kunne godt tænke mig at være James Bond-skurk, hvis man skulle køre den helt ud, siger han i et interview med ”Go’aften Danmark”.

Roland Møller fortalte hemmelighed

Den næste film i James Bond-føljetonen får premiere i 2019 og har endnu en gang Daniel Craig i hovedrollen.

Det ligger godt i tråd med Roland Møllers ambitioner, og under interviewet i TV-studiet løftede han da også sløret for, hvor langt han er i processen.

Skuespilleren sluttede nemlig interviewet af med at afsløre, at folkene bag Bond-produktionerne har haft ringet til ham.

James Bond-folkene roste Roland Møller

Hvad telefonopkaldet gik ud på, nåede det nye stjerneskud dog ikke at afsløre, men mon ikke der allerede er gang i en konstruktiv dialog.

Roland Møller har tidligere afsløret, at folkene bag James Bond var inde at se premieren på ”Under sandet” i London.

Efterfølgende var de forbi og hilse på den danske skuespiller og kom med store roser for hans præstation i rollen som Carl Leopold Rasmussen.

Læs mere om: