Fredag, 25. november 2016 - af Casper Nielsen

Josefine Passer blev filmstjerne som baby

foto: AOP
50-års jubilæum: Husker I filmen "Pigen og greven” med Dirch Passer og hans søde lille datter Josefine? I dag er det 50 år siden, at filmen havde premiere.

Dirch Passer havde sin baby-datter Josefine med på optagelserne på Ledreborg, da den gode gamle danske familiefarce, ”Pigen og greven” blev indspillet.

Josefines mor Hanne tog sig af hende i de scener, hvor hun ikke var med, men Dirch Passer nød samværet med familien og sin lille pige, der var blevet født i januar og som altså fik sin filmdebut, allerede inden hun rundede et år.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Siden kom Josefine Passer også med i ”Mig og min lillebror og Bølle” fra 1969 og i ”Guld til præriens skrappe drenge” fra 1971.

Kendt dansedommer også med i filmen

Selv om karrieren fik et tideligt stop nåede Josefine, at spille sammen med nogle af Danmarks største stjerner i ”Pigen og greven”: Malene Schwartz,  Paul Hagen, Karl Stegger,  Daimi Gentle, Poul Bundgaard, Ove Sprogøe, Preben Kaas – og selvfølgelig farmand.

I filmen - der havde premiere den 25. november 1966 - kan man foruden se ”Vild med dans”-dommer Britt Bendixen - som en purung dansepige.

LÆS OGSÅ: Dirch Passer: Se hans bedste jokes fra BILLED-BLADET

Dirch markerede selv premieren ved i Slagelse at gå i et optog mod Kino-biografen, trækkende en vædder lånt fra Antvortskov kaserne i en lang snor.

         

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden