19. maj. 2016
Af Juliane Olsen

Mads Mikkelsen har taget familien med til Cannes-filmfestival

Mads Mikkelsen
Mads Mikkelsen
Foto: AOP
Skuespiller Mads Mikkelsen har sin hustru Hanne Jacobsen og deres to børn med sig ved filmfestivalen i Cannes.

Den 50-årige skuespiller Mads Mikkelsen deltager lige nu ved filmfestivalen i Cannes som en del af filmjuryen. Med sig har Mads Mikkelsen hustruen Hanne Jacobsen og parrets to børn, Viola Jacobsen Mikkelsen og Carl Jacobsen Mikkelsen. Med i juryen er også Arnaud Desplechin, Kirsten Dunst, Lazlo Nemes, Vanessa Paradis, Donald Sutherland, George Miller, Katayoon Shahabi og Valeria Golino. LÆS MERE: Mads Mikkelsen hitter med ny reklame

Mads Mikkelsen vil ikke tage parti

Det er juryens opgave at se alle nominerede film under festivalen, og herefter at vælge vinderen i de respektive kategorier – heriblandt Den Gyldne Palme. Nicolas Winding Refns ”The Neon Demon” er nomineret til filmfestivalens store pris, og selv om Mads Mikkelsen er stor fan af danskerens arbejde, så vil han forsøge at være upartisk. - Jeg elsker Nicolas. Jeg elsker hans film. Men jeg vil se ”The Neon Demons” som enhvert andet publikum, siger han ifølge hollywoodreporter.com.

Mads Mikkelsen har vundet før

Skuespilleren kunne dog ikke dy for alligevel at spøge lidt med, at han ville være modtagelig for bestikkelse i den forbindelse. Mads Mikkelsen har tidligere vundet prisen som bedste mandlige skuespiller for sin præstation i ”Jagten” fra 2012. Årets vindere ved filmfestivalen i Cannes vil blive offentliggjort ved en afslutningsceremoni den 22. maj. Får du BILLED-BLADETs nye nyhedsbrev? Klik her og meld dig til!

Læs mere om: