28. aug. 2015
Af dkeditorial

Mikkel Boe Følsgaard: Hollywood kunne da være meget sjovt, men...

Mikkel Boe Følsgaard
Mikkel Boe Følsgaard vil gerne til Hollywood, men ikke for enhver pris.
Martin Høien/BILLED-BLADET
Den danske stjerne, Mikkel Boe Følsgaard, synes stadig, at han er for ny til at lave film i Hollywood, men han afviser det ikke på sigt.

Han blev landskendt i rollen som den skøre konge i "En kongelig affære", siden er det gået stærkt med roller i film som "Kvinden i buret", "Arvingerne" og senest "Sommeren 92".

Mikkel Boe Følsgaard har det helt film med at lave film i Danmark - og Norden.

Det haster ikke med at komme til Hollywood og slå igennem.

Det fortæller han til magasinet Soundvenue.

LÆS OGSÅ: Kæmpestort at spille Kim Vilfort

Hollywood har sine bagsider

På spørgsmålet om, det ikke er en drøm for den unge dansker at komme at komme over at prøve kræfter med de store drenge i Hollywood, lyder svaret:

- Jo, altså det kunne da være sjovt.

Men Mikkel Boe Følsgaard understreger, at han dog stadig er så ny i filmbranchen herhjemme, at han lærer noget nyt for hver film, han er med i.

- Den anden ting er, at det ikke kun er sjov og spas at sidde på et eller andet hotelværelse et eller andet sted i USA og lave et eller andet tilfældigt storslået. Det har også sine bagsider. Jeg tror, at der bliver arbejdet på en anden måde, og jeg tror ikke nødvendigvis, at man har helt den samme indflydelse, siger han til Soundvenue.

Gider ikke spille fjerde tjener til venstre

Er projektet dog det helt rigtige, vil han gerne tage til USA, men ikke for enhver pris.

- Jeg gider ikke spille fjerde tjener fra venstre og have to replikker i en eller anden stjerneinstruktørs film bare for at sige, at man har gjort det. Så det skal være, fordi der er noget andet i det – at det giver mig en mulighed for næste gang at hoppe videre til noget større for eksempel, siger Mikkel Boe Følsgaard.

LÆS OGSÅ: Mikkel Boe Følsgaard: Min søn er vigtigere end alt andet

At være far betyder alverden

Tilbage i 2013 blev Mikkel Boe Følsgaard desuden far til sønnen Theodor.

Og også det indgår i overvejelserne.

- Jeg hørte også sådan et interview med Lars Mikkelsen på et tidspunkt, hvor han sagde, at mens hans børn var små, så var der også lidt nogle begrænsninger på, hvor meget man ligesom kan fyre den af med karrieren. Og det synes jeg bare er et meget sundt træk, siger skuespilleren til Soundvenue.

Læs mere om: