Mille Lehfeldt og Cecilie Stenspil deler hovedrollen i musicalen Cabaret

Mille Lehfeldt og Cecilie Stenspil

Mille Lehfeldt og Cecilie Stenspil

Foto: Lars H. Laursen og Birger Storm
Rollen som Sally Bowles i det musicalshow , som Det Kgl. Teater selv kalder for årets vildeste, er så krævende at den må spilles af to, og det bliver Mille Lehfeldt og Cecilie Stenspil.

Vi kender Cabaret-historien om The Kit Kat Klub i Berlin i 1931 - to år før nazisterne tager magten, hvor cabaretstjernen Sally Bowles møder Clifford Bradshaw, og de indleder et forførende og dramatisk forhold samtidig med, at der udspiller sig en masse spændende sidehistorier.

En skøn klassisk forestilling, der i Det Kgl. Teaters musicalshow er så krævende, at både rollen som Sally Bowles og nogle af de andre roller deles mellem to skuespillere.

- Det er så intenst, at de deler dage, og det betyder, at både Mille Lehfledt og Cecilie Stenspil har hovedrollen som Sally, siger PR- og presseansvarlig Christian Bækholm.

Ægtemanden spiller med

Mille Lehfeldts mor, Kirsten Lehfeldt, spiller rollen som Fraulein Schneider, mens rollen som hendes pensionær Herr Schultz også deles mellem to skuespillere.

Nemlig Lars Knutzon og Stig Hoffmeyer.

Sidstnævnte er både ægtemand til Kirsten Lehfeldt og far til Mille Lehfledt.

Rollerne er delt

Endnu en rolle er delt mellem to skuespillere, og det er rollen som Emcee, der spilles af Peter Plougborg og Peter Christoffersen.

Cabaret opføres på Det Kgl. Teater fra 16. april - 29. maj.

LÆS MERE: Manden er stolt: Mille Lehfeldt i fræk, forførende rolle.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden