Søndag, 27. marts 2016 — af af John Lautrup

Nicolas Bro: Ole Bornedal er inspirerende

Nicolas Bro
Nicolas Bro
Foto: Hanne Juul
Nicolas Bro og især Ole Bornedal fik hug for TV-serien "1864". Men Nicolas Bro har gladeligt lade sig indrullere i et nyt Bornedal-projekt: Filmen "Dræberne fra Nibe".

Nicolas Bro har ikke mistet sin faglige kærlighed til Ole Bornedal, selv om denne mildest talt ikke høstede store roser for TV-serien "1864". Blandt andet fordi han lod Nicolas Bro kravle rundt på gulvet som en savlende afsindig D. G. Monrad - Danmarks regeringsleder under krigen mod Prøjsen.

- Jeg har med jævne mellemrum arbejdet sammen med Ole i de sidste 16 år. Der er noget symbiotisk over det. Jeg kender Ole enormt godt. Det er dejligt. Det kan jeg rigtig godt lide. Det er inspirerende, fortæller Nicolas Bro på sidste optagedag af den sorte filmkomedie "Dræberne fra Nibe". Her lader han sig nok en gang instruere af Ole Bornedal, der gør comeback med en absurd historie om to nordjyske håndværkere, der er trætte af deres koner og hyrer en lejemorder til at skaffe dem af vejen.

Får du BILLED-BLADETs nye nyhedsbrev? Klik her og meld dig til!

Nicolas Bro: Bornedal har fået flere grå hår

Og skulle "1864"s hårde medfart have rokket ved Ole Bornedals selvtillid, har Nicolas Bro i hvert fald ikke bemærket det.

- Nej, han er fuldstændig, som han plejer at være .., han har måske fået lidt flere grå hår, smiler han.  

LÆS MERE: Nicolas Bro: Derfor blev jeg Monrad

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden