Torsdag, 22. november 2018 - af Laura Dalgård Hansen

Nikolaj Lie Kaas-film slår vild filmrekord

Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares
Foto: Martin Høien
Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares, der spiller hovedrollerne i filmen "JOURNAL 64", har slået alle rekorder. Filmen er nu den mest omsættende danske film nogensinde.

Siden 2012 har Carl Mørck og Assad i skikkelse af Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares opklaret den ene forbrydelse efter den anden i de populære film om Afdeling Q, der er baseret på Jussi Adlers bøger.

Hver gang er publikum strømmet til biografen, men det er den fjerde film i rækken, ”JOURNAL 64”, der nu har slået en vild rekord med over 730.000 solgte billetter.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mest omsættende danske film

For med 72,5 millioner kroner i omsætning er ”Journal 64” nu den mest omsættende danske film nogensinde.

Det fortæller Zentropa i en pressemeddelelse.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Det er ”Fasandræberne”, som er den anden film i ”Afdeling Q”-serien, der må vige førstepladsen fil fordel for ”JOURNAL 64”.

Også de to andre ”Afdeling Q”-film, ”Kvinden i buret” og ”Flaskepost fra P”, har klaret sig ualmindelig godt i biografen, og de fire film er alle på top 5 over de mest omsættende danske film nogensinde.

Nikolaj Lie Kaas: Vi er i mål

Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares har med andre ord taget biografgængerne med storm. Og selv er de også glade for samarbejdet.

- Vi har det fantastisk godt. Vi har lavet fire fantastiske film. Det føles som om, vi slutter på top, og jeg tror ikke vi kan mere, fortalte Fares Fares til premieren i oktober, mens makkeren Nikolaj Lie Kaas tilføjede:

- Vi er i mål.

"JOURNAL 64" er den sidste film med to populære herrer i hovedrollerne. 

Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares
Foto: Martin Høien

Til biograpremieren fortalte Fares Fares og Nikolaj Lie Kaas, at de er blevet gode venner, og at de håber på mere samarbejde i fremtiden. 

Over 700.000 solgte biografbilletter

”JOURNAL 64” har hidtil solgt 730.384 biografbilletter. Og hvis man endnu ikke har nået at se den, er der stadig håb. Filmen forventes at være i biografen indtil minimum januar 2019. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden